• Pasiūlymas!

Abloy Protec2 PL362 pakabinama spyna

299,00 EUR
Su mokesčiais (jau su PVM)
Pristatome visoje Lietuvoje.

Kaina nurodyta už 1 vnt., perkant pasirinktą kiekį. Pirkdami didesniais kiekiais - sutaupote daugiau.

Nepavyksta užsakyti prekės - parašykite el. paštu: pagalba@biciulis.lt

Kiekis
Turime sandėlyje Vilniuje

Perkant didesnį kiekį - sutaupote. Perkant daugiau galime pasiūlyti šias kainas:

Perkant kiekį vnt. NUOLAIDA 1 vnt. kaina (su PVM) po nuolaidos Pirkti
1 - 299,00 EUR  
2 3% 290,03 EUR  
5 6% 281,06 EUR  
7 9% 272,09 EUR  
10 12% 263,12 EUR  
20 15% 254,15 EUR  


APRAŠYMAS:

Abloy Protec2 PL362 pakabinama spyna

Komplektą sudaro - du raktai, saugos kortelė (jei norėsite užsakyti papildomus raktus), spyna.

Abloy Protec2 PL362 yra karinio lygio apsaugos spyna, pagaminta iš grūdinto plieno, o užraktas - iš grūdinto boro. Ši spyna pasižymi aukštu saugumo lygiu ir atsparumu įvairioms atakoms. Užraktas gali būti užsakytas su unikaliais raktais arba taip sukonfigūruotas, kad vienas raktas galėtų atrakinti kelis užraktus. Dėl savo tvirtumo ir sudėtingo rakto mechanizmo, ji dažnai naudojama ten, kur reikalingas ypatingas saugumas, pavyzdžiui, pramoniniuose objektuose arba kariniuose kompleksuose​.

ABLOY PL362 PROTEC2 yra vienas iš pažangiausių ir saugiausių spynų modelių, pasižymintis inovatyvia technologija ir aukštu apsaugos lygiu. Ši spyna skirta naudoti tiek komercinėse, tiek privačiose patalpose, kur reikalingas aukštas saugumo standartas.

Ši spyna yra idealus pasirinkimas komercinėms patalpoms, biurams, sandėliams, viešbučiams ir kitoms vietoms, kur reikalingas aukštas saugumo lygis. Ji taip pat tinkama naudoti gyvenamuosiuose pastatuose, kur svarbu apsaugoti šeimos ir turtą.

Pagrindinės savybės:

1. PROTEC2 Technologija:   ABLOY PL362 PROTEC2 naudoja PROTEC2 technologiją, kuri užtikrina aukščiausią apsaugos lygį prieš neteisėtą atidarymą ir kopijavimą. Ši technologija įtraukia patentuotą cilindro mechanizmą, kuris neleidžia sukurti kopijų be autorizacijos.

2. Atsparumas Įsilaužimams:   Spynos konstrukcija yra sukurta taip, kad būtų atspari įvairiems įsilaužimo metodams, tokiems kaip išlaužimas ar techninis atidarymas. Jos pažangūs saugos mechanizmai užtikrina patikimą apsaugą.

3. Ilgaamžiškumas ir Patikimumas:    ABLOY PL362 PROTEC2 yra pagaminta iš aukštos kokybės medžiagų, kurios užtikrina ilgaamžiškumą ir patikimumą net ir ekstremaliomis sąlygomis. Spyna yra atspari drėgmei ir temperatūros svyravimams.

4. Lengvas Montavimas ir Priežiūra:   Spyną galima lengvai sumontuoti ir prižiūrėti, o jos konstrukcija leidžia atlikti remontą ar keisti komponentus neprarandant saugumo lygio.

5. Kelių Raktų Sistemos:   ABLOY PL362 PROTEC2 leidžia naudoti kelių raktų sistemas, kurios gali būti pritaikytos pagal individualius poreikius, suteikiant galimybę kontroliuoti prieigą prie įvairių patalpų ar zonų.

Kodėl verta rinktis ABLOY PL362 PROTEC2?

Rinkdamiesi ABLOY PL362 PROTEC2, investuojate į vieną iš patikimiausių ir saugiausių spynų sprendimų rinkoje. Jos pažangi technologija ir aukštas atsparumo lygis suteikia ramybę, žinant, kad jūsų turtas yra gerose rankose. Pasirinkite ABLOY PL362 PROTEC2 ir užtikrinkite maksimalų saugumą jūsų patalpoms.

Abloy Protec2 PL362 yra vertinama už:

  • Aukštą saugumo lygį: dėl grūdinto plieno ir boro medžiagų, atsparumo gręžimui ir pjovimui.
  • Patikimumą: sudėtingas rakto mechanizmas, sunku atkartoti raktą.
  • Ilgaamžiškumą: atspari aplinkos poveikiui ir intensyviam naudojimui.

Nauja su dviem raktais, dokumentais (kortele). 

PL362
200 Prekės

Šios prekės komentarai

Parašykite savo įvertinimą ir komentarą apie šią prekę

Abloy Protec2 PL362 pakabinama spyna

  • Didmeninė ir mažmeninė prekyba. Didmeninė ir mažmeninė prekyba.
  • Patogus pristatymas: Omniva, LPExpress paštomatai, pristatymas kurjeriu. Patogus pristatymas: Omniva, LPExpress paštomatai, pristatymas kurjeriu.
  • Aiški nuolaidų sistema. Įsigykite tai, ko reikia, tik dar geresne kaina! Aiški nuolaidų sistema. Įsigykite tai, ko reikia, tik dar geresne kaina!
  • Konsultuojame, patariame, sprendžiame. Konsultuojame, patariame, sprendžiame.
  • Patogūs apmokėjimo internetu būdai - banku, kortele, pavedimu. Patogūs apmokėjimo internetu būdai - banku, kortele, pavedimu.